Rent A Car MODEST

 

Modest MM rent-a-car ZAGREB osnovan je 1996. godine i ima poslovnicu u strogom centru grada Zagreba i ispostavu u Zračnoj luci Zagreb.

 

Nakon godina stabilnog rasta Modest vam danas nudi izbor osobnih i teretnih vozila. U programu osobnih vozila na raspolaganju su modeli Fiata, Renaulta, Chevroleta i Opela, dok od teretnih vozila nudimo modele Mercedesa, Renaulta, Peugeota. Svi automobili su novi, bogato opremljeni, klimatizirani i pod tvorničkim garancijama. Za detaljniji pregled ponuđenih automobila posjetite link "Vozila".

Na našim stranicama ujedno možete pronaći informacije o trenutačnim cijenama, uvjetima iznajmljivanja, kako izvršiti rezervaciju vozila te nam poslati svoj upit ili komentar. Naše cijene uključuju obvezno i kasko osiguranje vozila, neograničenu kilometražu, osiguranje protiv krađe, poreze, zeleni karton za prelazak državne granice, dječju sjedalicu i satelitsku navigaciju. Tvrtka garantira najpovoljnije cijene najma u odnosu na kvalitetu i opremljenost vozila. U mogućnosti smo Vam ponuditi i besplatni dovoz i odvoz unajmljenih vozila u Zračnu luku Zagreb.

Vjerujemo da ćete od ponuđenih vozila pronaći ono koje ce zadovoljiti vaše potrebe i tako se pridružiti brojnoj skupini naših zadovoljnih klijenata.

Želimo vam ugodan boravak na našim stranicama, te sigurnu vožnju.