Rent Comfort
vozila
Rent Economy
vozila
Rent Transport
vozila
Cjenik Rezervacije Uvjeti O rent a caru Kontakt Naslovnica
Click for this page in English U ponudi Modest rentacar Zagreb imamo samo nova vozila pod tvornièkim garancijama.
Unajmljena vozila moguće je besplatno opremiti dječjim sjedalicama i satelitskom navigacijom. Nudimo mogućnost unajmljivanja vozila po satu a stalni klijenti ostvaruju dodatni pospust. U cijenu je uključeno obavezno i kasko osiguranje. Kilometraža nije ograničena. Sva vozila u ponudi za najam su pod tvroničkim jamstvom. Za sve informacije obratite se s povjerenjem - Vaš rent a car Modest.

Politika privatnosti


POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST I ZATO SU VAŠI PODACI KOD NAS SIGURNI
Vlasnik ovih web stranica je tvrtka MODEST MM D.O.O.
Vaši podaci obrađivat će se u svrhu slanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima, te u svim mailovima imate mogućnost odjave s liste primatelja.
Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.
Zaštita vaših osobnih podataka znači da:

  •  nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
  •  vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
  •  vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu
  •  bilo kada se možete odjaviti iz bilo koje od naših email lista.
Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.). 
MODEST MM D.O.O. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MODEST MM D.O.O. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka MODEST MM D.O.O. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. MODEST MM D.O.O. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. MODEST MM D.O.O. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.
MODEST MM D.O.O. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice ili propusta djelatnika MODEST MM D.O.O.
  NAŠI STAVOVI  O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI PODATAKA
  • Privatnost korisnika i zaštita podataka su ljudska prava
  • Imamo dužnost voditi brigu za korisnike i njihove podatke
  • Podaci su odgovornost, oni trebaju biti prikupljeni i obrađeni samo kada je  to zbilja neophodno
  • Ne volimo i ne podržavamo SPAM, kao ni vi!
  • Nikad nećemo prodavati, iznajmljivati ili na drugi način distribuirati ili javno objavljivati vaše osobne podatke
  RELEVANTNI PRAVNI OKVIR
Zajedno s našim poslovnim i internim računalnim sustavima, ova je web stranica osmišljena u skladu sa sljedećim nacionalnim i međunarodnim zakonima vezanim uz zaštitu podataka i privatnost korisnika:

Sukladnost ove web stranice gore navedenim zakonskim propisima vjerojatno znači da je ta web stranica sukladna s zakonima o zaštiti podataka i privatnosti korisnika koje su postavile i mnoge druge zemlje. Ako niste sigurni je li ta web lokacija u skladu s posebnom zakonskom regulativom o zaštiti podataka i zakonima o zaštiti podataka u vašoj domovini, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka (pojedinosti o tome možete naći u članku 7) radi pojašnjenja.
 
OSOBNE INFORMACIJE KOJE SE PRIKUPLJAJU I ZAŠTO SE PRIKUPLJAJU
Ova web stranica prikuplja i koristi osobne podatke iz sljedećih razloga:

Praćenje posjeta web lokaciji

Kao i većina web stranica, ova web lokacija upotrebljava Google Analytics (GA) za praćenje interakcije korisnika. Koristimo ove podatke kako bismo utvrdili broj ljudi koji upotrebljavaju našu web stranicu kako bismo bolje razumjeli kako pronalaze i upotrebljavaju našu web stranicu i da vidimo njihovo putovanje kroz web stranicu.
Iako GA bilježi podatke kao što su vaša geografska lokacija, vaš uređaj, internetski preglednik i operativni sustav, nijedan od tih podataka ne može vas osobno identificirati. GA također bilježi IP adresu računala koja bi se mogla koristiti za osobnu identifikaciju, ali Google nam ne daje pristup tome. Google smatramo obrađivačem podataka treće strane (pogledajte članak 4 u nastavku).
GA upotrebljava kolačiće, a detalje o njima možete pronaći na Googleovim vodičima za razvojne programere. Naša web stranica koristi implementaciju analytics.js GA.
Onemogućavanje kolačića na vašem internetskom pregledniku zaustavit će GA da prati bilo koji dio vašeg posjeta bilo kojem dijelu ove web stranice.
 
Email adresa za kontakt Ukoliko nas odlučite kontaktirati putem email adrese za kontakt, niti jedan od podataka koje isporučujete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće biti prenesen / obrađen od strane bilo kojeg od trećih strana obrađivača podataka koji su definirani u članku 6. Umjesto toga podaci će se prikupljati u e-pošti i bit će nam poslani putem Simple Mail Transfer Protokola (SMTP). Naši SMTP poslužitelji zaštićeni su TLS-om (ponekad poznatim kao SSL) što znači da je sadržaj e-pošte šifriran pomoću SHA-2, 256-bitne kriptografije prije slanja preko interneta. Sadržaj e-pošte dešifriraju naša lokalna računala i uređaji.

PARTNERSKE FIRME KOJE OBRAĐUJU PODATKE (TREĆE OSOBE)
Koristimo određeni broj usluga poslovnih partnera za obradu osobnih podataka u naše ime. Ove firme su pažljivo odabrane i sve su u skladu s propisima navedenim u članku 2.

KRŠENJE PRIVATNOSTI PODATAKA
O svakom kršenju privatnosti podataka iz naše baze ili baze bilo kojeg od naših partnera obavijestit ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od prekršaja, ako je očigledno da su ukradeni podaci spremljeni na način da se može otkriti identitet vlasnika podataka.

PROMJENE IZJAVE O PRIVATNOSTI
Ova izjava o privatnosti može se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene izjave.
 

  Unajmljena vozila moguæe je besplatno opremiti djeèjim sjedalicama i satelitskom navigacijom. Nudimo moguænost unajmljivanja vozial po satu a stalni klijenti ostvaruju dodatni pospust. U cijenu najma vozila je ukljuèeno i osiguranje svih putnika. Oviso o sezoni, rentacar modest Vam osigurava svu zakonom propisanu zimsku opremu. Za sve informacije obratite se s povjerenjem rent a car-u Modest.
Iznajmite vozila iz klase Economy veæ od 170 kn po danu. Iznajmite vozila iz klase Comfort veæ od 230 kn po danu. Iznajmite vozila iz klase Transport veè od 360 kn po danu. U cijenu najma svih vozila ukljuèeno je kasko osiguranje vozila i putnika.

RENT A CAR MODEST - ZAGREB - HRVATSKA
1996 -2012 Rent a car Modest MM

Rentacar Modest Zagreb
na Google+
rentacar_hrvatska
Web site design    Disami design

Ponuda Comfort rent-a-car automobila za iznajmljivanje Ponuda Economy rent-a-car automobila za iznajmljivanje Ponuda putnièkih kombija rent-a-car Ponuda transportnih rent-a-car kombija za iznajmljivanje